Å kjøpe valp fra kennel Fambia:


Dette får du når du kjøper valp hos oss:

- Registreringsbevis/Stamtavle NKK
- NKK sin standard kjøpeavtale
- Veterinærattest
- Valpene er behandlet med ormekur
- Valpen er id-merket
- Gratis klipp første året
- Opplæring med tanke på pelsstell
- Teppe med lukt av mor og søsken.
- Valpeforpakke
- Oppfølging etter hver enkelt sitt behov (innenfor rimelige grenser)
- En valp som er godt sosialisert og miljøtrent.


NB! Det er kommet nye rutiner for vaksinering av valper. Veterinærene anbefaler nå at man venter med å vaksinere valper til de er 12 uker gamle. Valpene blir derfor ikke vaksinert hos oppdretter.

 

Dette forventer vi av våre valpekjøpere:

Det viktigste for oss er at hunden får være en viktig del av sin nye familie, får masse kos og kjærlighet, tilstrekkelig mosjon og riktig stell. Vi ønsker først og fremst at hundene skal bli høyt verdsatte og dypt elskede familiemedlemmer.

Når du først tar kontakt, er det greit med e-post. Senere må kontakten skje via telefon eller personlig oppmøte.

Vi lover ikke bort nyfødte valper til noen! Dette er fordi man vet svært lite om utviklingen til en nyfødt valp, fysisk og psykisk og vi ønsker å prøve å tilpasse riktig valp til riktig valpekjøper, og vi ønsker å ha muligheten til å vurdere kullet lengst mulig før vi bestemmer oss for hvem vi skal beholde selv. Hvem som skal ha hvilke valp blir derfor ikke bestemt før valpene er ca 6 - 8 uker, men vi tar selvfølgelig hensyn til folks ønsker, og målet er at alle skal bli fornøyde. 


Vi selger hunder til ansvarlige voksne som har tenkt igjennom ansvaret og kostnadene det innebærer å ha hund og er villig til å påta seg dette i opptil 12-14 år fremover!

Vi selger ikke valper på avbetaling.

Alle valper selges med forkjøpsrett for oppdretter. Det betyr at dersom valpekjøper av en eller annen årsak ikke kan ha valpen lengre, uansett alder og uansett årsak, så SKAL oppdretter kontaktes og få muligheten til å ta "valpen" tilbake, FØR den selges, avlives, gis bort eller omplasseres.


Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på. Vi svarer gjerne på spørsmål :-)

Marita og Ronny
Kennel Fambia